مدنی‌زاده: آغاز پذیره‌نویسی اولین صندوق ارزی، هفته آینده در بورس چرا تقاضای ارز از بازار رسمی فاصله می‌گیرد؟ قیمت نفت ایران از 100 دلار گذشت حضور ایران در نشست وزرای اقتصاد بریکس، فرصتی برای خنثی‌سازی تحریم ها نفت برنت تا ۱۱۰ دلار اوج گرفت همتی: تحریم، ابزار فشار است نه ابزار تعیین سرنوشت ایران شرایط برای خریداران مسکن سخت‌تر شد/ قیمت وام مسکن چقدر افزایش پیدا کرد؟ عصر قدرت کریدوری؛ وقتی جهان دوباره ارزش راه را کشف می‌کند وزیر راه: ایران به بن‌بست نمی‌رسد/چرا آزادراه حرم تا حرم مهم است؟ وزیر نیرو: 20 هزار مگاوات ناترازی برق برطرف شده است راز عدم تحقق نفت 200 دلاری؛ چین واقعاً قیمت نفت را کنترل کرد؟ سرمایه‌گذاری 30همتی در اینچه‌برون/5برنامه توسعه ای برای کریدور شرق خزر قیمت گوشت گوسفند اعلام شد/ هر کیلو گوشت وارداتی چند دلار برای ایرانی‌ها تمام می‌شود؟ قیمت دلار، یورو و سایر ارز‌ها امروز ۱۸ شهریور ۱۴۰۵ در زمان بسته شدن بازار / دلار ۶ پله بالا رفت + جدول قیمت نفت از ۱۰۰ دلار گذشت افزایش مبلغ کالابرگ به کجا رسید؟

نسخه الکترونیکی جایگزین کاغذی می شود

نسخه الکترونیکی جایگزین کاغذی می شود رییس کل بیمه مرکزی گفت از اوایل اسفند نسخه کاغذی حذف و الکترونیکی جایگزین می شود.
تاریخ انتشار: ۱۲:۳۱ - ۱۷ بهمن ۱۴۰۲ - 2024 February 06
کد خبر: ۲۲۷۰۸۹

به گزارش راهبرد معاصر؛  علی استاد هاشمی رییس کل بیمه مرکزی، گفت که ۷۰ هزار مرکز پاراکلینیکی و۱۴ هزار داروخانه ۳۱ شرکت بیمه تکمیلی از دو هفته اول اسفند امسال به سامانه دیتاس وزارت بهداشت متصل و نسخه الکترونیکی می شود.

 

به گفته وی الان برای طرح کروکی آنلاین کمتر از دو ساعت اطلاعات دریافت و سپس ارزیابی آنلاین و پرداخت خسارت انجام می شود.

 

وی افزود:‌در طرح بیمه راننده محوری هم که اجرا می شود، هرچه ریسک راننده بالا رود هزینه بیمه او هم بالا می رود. میزان تصادف و نمره منفی راننده را باید از راهور بگیریم.

 

وی در مورد بدهکاران بزرگ بیمه نیز گفت: در صددیم برای شرکتهای بزرگ بدهکار ریسک و هزینه خرید بیمه را بالا بریم.هنوز به جمع بندی نهایی نرسیدیم اما در برنامه داریم که برای بدهکاران محدودیت ایجاد کنیم.

 

استاد هاشمی گفت ما باید شتاب دهنده برای صنعت بیمه باشیم آیین نامه را برای استفاده فناوری در بیمه تهیه کردیم.

 

وی در ادامه گفت در گذشته نتوانستیم محیط کسب و کار را فراهم کنیم و فناوری به خوبی در صنعت بیمه استفاده نشد.

 

رییس کل بیمه مرکزی بیان کرد بیمه کولبران به زودی طراحی می شود.

 

وی در مورد کم بودن بیمه شرکتهای دولتی نیز گفت: نهادهای نظارتی باید ورود کنند که شرکت‌های دولتی موظفند ابنیه خود را تحت پوشش بیمه قرار دهند.

 

در گزارش صورت‌های مالی شرکت‌های دولتی هم موارد کم بیمه ای شرکت‌ها اعلام شده است.

 

استاد هاشمی در مورد اعتبار سنجی افراد گفت اعتبار سنجی افراد و رتبه بندی شرکتها انجام می شود و شرکتهای بیمه با رتبه پایین نمی توانند موارد بزرگ را بیمه کنند که بعدا موقع حادثه نتوانند خسارت بدهند.

 

به گفته وی افراد هم با اعتبار سنجی مب توانند بیمه نامه های مختلف خریداری کنند، در این زمینه با شرکت اعتبار ایرانیان تفاهم شده است.

 

رییس بیمه مرکزی در مورد کارت سبز بیمه گفت در‌ مذاکره با کشورهای دیگر مانند بلغارستان ترکیه و ارمنستان ببمه جابگزین کارت سبز برای رانندگان ترانزیت خارجی فراهم شده و این مورد به مرکز cob مستقر در بلژیک هم اعلام شده و آنها هم قبول کرده اند بنابراین امروز هیچ راننده ایرانی بدون بیمه در خارج نداریم و از یک شرکت بلغاری بیمه نامه خرید می کنند.

 

وی همچنین از راه اندازی شرکت بیمه تکافل در آینده نزدیک خبر داد که آیین نامه آن تدوین شده است./فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار